Voetpaden opruwen

GLADDE VLOER? WIJ HEBBEN DE OPLOSSING‎!

Smit & van Dronkelaar biedt u de oplossing waardoor deze risico’s tot een minimum beperkt worden. Voorkom uitglijden en laat uw gladde betonvloer opruwen, of te wel breng een antislipprofiel aan in de vloer!

UITGLIJDEN OP GLADDE VLOER

Jaarlijks gebeuren er in Nederland veel ongelukken als gevolg van uitglijden op gladde of natte vloeren. Betonvloeren zijn bij oplevering vaak al te glad. Als gevolg moeten ieder jaar veel mensen naar het ziekenhuis omdat ze letsel hebben opgelopen door een valpartij op een te gladde vloer. In veel gevallen van het uitglijden zijn botbreuken of hoofdletsel het gevolg. Vooral mensen op leeftijd en mensen die moeilijk lopen hebben meer kans op uitglijden met soms ernstig letsel als gevolg.

Bent u een eigenaar van een openbare ruimte zoals een tuincentrum, winkel, winkelcentrum, parkeergarage, appartementencomplex of bent u eigenaar van industriehal of werkplaats dan is het, ook voor u, van belang dat er zo min mogelijk kans op ongelukken bestaat. Er worden tegenwoordig steeds vaker schadeclaims betaald aan mensen die uitglijden op een te gladde vloer.

GLADDE VLOEREN ZIJN VERLEDEN TIJD

Door het aanbrengen van een antislipprofiel in de gladde betonvloeren worden glijpartijen voorkomen.

WIJ HEBBEN DE OPLOSSING

Bij vloeren opruwen wordt vaak gedacht dat er een laag van de vloer wordt gefreesd, dat doen wij dus niet! Een nieuwe vloer aanbrengen is ook niet nodig! Nooit meer uitglijden, want opruwen door middel van diamantslijpen is de meest effectieve en rendabele manier om uw gladde vloer weer stroef te maken.

Smit & van Dronkelaar is specialist in het aanbrengen van antislip profiel op gladde vloeren. Hierdoor creëren we weer een ruwe vloer zonder slipgevaar en zonder grote investeringen! Wij slijpen met onze machine een streepjesprofiel in het beton. De machine slijpt d.m.v. een trommel die met diamantbladen is bezet sleufjes met een tussenruimte van ongeveer 5mm.

Na het aanbrengen van het antislip profiel is er weer voldoende grip en is de vloer weer uitstekend beloopbaar!

TOEPASSINGEN

Een opgeruwde vloer is voor veel verschillende situaties aan te raden. Bijvoorbeeld in ruimtes waar met vloeistoffen gewerkt wordt of geknoeid kan worden, U kunt daarbij denken aan een werkplaats of aan een garage. Door het opruwen van parkeergarages kunnen bezoekers veilig, zonder uit te glijden, naar de auto en naar de uitgang lopen. Fabrieken en distributiehallen waar intensief transport is en met pallets wordt geschoven en zo zijn er nog veel meer toepassingen mogelijk;

PRIJS OPRUWEN BETONVLOEREN

De prijs van het opruwen van betonvloer komen tot stand aan de hand van een aantal factoren die kostenbepalend zijn. Het gaat bijvoorbeeld om de oppervlakte van de betonvloer, de situatie waar het opruwen voor van toepassing is, de afvoer van water van de betonvloer enzovoort.

Het is in principe heel voordelig om een groot oppervlak van een antislip profiel te voorzien. Het antislip profiel wordt namelijk aangebracht op een vloer die uit een bepaald aantal m2 bestaat. Als er dan sprake is van een toenemend aantal m2 dan geldt dat er ook een toenemende korting wordt toegepast door Smit & van Dronkelaar. Bekijk hier de kosten voor het opruwen van betonvloer.

Wilt u bespreken wat er in u situatie mogelijk is of bent u benieuwd naar de kosten neemt u dan contact op met Smit & Van Dronkelaar op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

ANTISLIP PROFIEL IN ÉÉN DAG AANGEBRACHT

Het antislipprofiel van Smit & van Dronkelaar kan in een dag gemaakt worden op de bestaande vloer. Het is voor het opruwen belangrijk dat er voorbereidende maatregelen worden getroffen. De ondergrond moet vloertrekker- schoon zijn, voordat het opruwen kan beginnen. De opgeruwde vloer is direct begaanbaar, en hoeft alleen maar nagespoeld te worden. De vloer hoeft niet te drogen, na het werk kunt u er alweer overheen lopen en de vloer in gebruik nemen.

WERKZAAM IN HEEL NEDERLAND EN EUROPA

Smit & van Dronkelaar heeft jarenlange ervaring, is specialist sinds 2004 in het opruwen van vloeren en beschikt over professionele machines. De werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd door heel Nederland en Europa. Als u van tevoren het resultaat wilt bekijken van diamantslijpen, neem gerust contact met ons op en vraag dan naar één van onze referenties bij u in de omgeving of kijk op referenties.

Industriehallen_slide_6
Ditche_Slide_1
opruwen-gladde-vloeren4
Stelconplaten_opruwen
opruwen-gladde-vloeren2
opruwen-gladde-vloeren3
opruwen-gladde-vloeren1