Buitentereinen_opruwen

Waarom buitenterreinen opruwen?

Door weersinvloeden, verkeersinvloeden en intensief gebruik van het buitenterein gaat de toplaag slijten en kan deze soms spiegelglad worden. Ook kan het zijn dat een betonvloer zo afgewerkt is, waardoor deze later als (te) glad ervaren wordt bij de dagelijkse werkzaamheden. Het opruwen van de vloer is een ideale uitkomst! Wij beschikken over professionele apparatuur waarmee we een antislip profiel in het beton maken. Zo maken we de vloer weer goed beloopbaar en berijdbaar en kunnen we gevaarlijke situaties voorkomen.

Voordelen opruwen van vloeren

  • Kostenbesparend
  • De kosten van het opruwen door Smit en Van Dronkelaar zijn minimaal in verglijking met de kosten voor het aanleggen van een nieuw buitenterein. Het terein hoeft niet te worden vervangen én je kunt er weer jaren mee vooruit. Het opruwen van betonvloeren is een ideale oplossing waar je vele jaren mee vooruit kunt!

  • Grip verbeteren
  • Onvoldoende grip heeft een negatief effect op werkomgevingen en zorgt voor slipgevaar.

  • Snelle / korte doorlooptijd
  • Wij kunnen dit binnen 1 dag regelen en de vloer is direct daarna weer belastbaar. We kunnen de werkzaamheden zo plannen dat dit je weinig tot geen overlast zult ervaren van de productie ter plaatse.

Kosten

De prijs is afhankelijk van de grootte van het oppervlak en de situatie. Bent u op zoek naar de exacte prijzen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.
Stelconplaten_opruwen
Stelconplaten opruwen