Tunnels_bg

Waarom tunnels opruwen?

Jaarlijks gebeuren er in Nederland veel ongelukken als gevolg van uitglijden of slippen op gladde of natte vloeren. Veel vloeren worden glad bij regen of door weersinvloeden, verkeersinvloeden en intensief gebruik. Ook kan het zijn dat een vloer zo afgewerkt is, waardoor deze later als (te) glad ervaren word. Niet alleen voor het slachtoffer heeft dit vaak vervelende gevolgen maar ook voor de eigenaar of beheerder van de tunnel. Met name de juridische gevolgen.

Smit & van Dronkelaar biedt u de oplossing waardoor deze risico’s tot een minimum beperkt worden.

Door met diamanttechniek een profiel te slijpen in de gladde vloer ontstaat er voldoende grip waardoor de vloer weer uitstekend begaanbaar wordt. Ook onder natte omstandigheden. Deze toepassing is bij uitstek geschikt voor de wegen, wandel- en fietspaden in tunnels.

Smit & van Dronkelaar heeft veel ervaring in het behandelen van gladde vloeren. Deze methode wordt ook toegepast op hout, kunststof en rubber.

Voordelen opruwen van vloeren

  • De vloer hoeft niet te worden vervangen en gaat weer jaren mee vooruit!
  • Kostenbesparend
  • De kosten van het opruwen door Smit en Van Dronkelaar zijn minimaal in vergelijking met de kosten voor het aanleggen van een nieuwe vloer! Het opruwen van de vloer is een ideale oplossing waarna deze weer vele jaren mee gaat!

  • Grip verbeteren
  • Voorkomt slipgevaar en valpartijen op gladde vloeren.

  • Snelle / korte doorlooptijd
  • Wij kunnen dit binnen 1 dag regelen en het fietspad is direct daarna weer berijdbaar. We kunnen de werkzaamheden zo plannen dat er weinig tot geen overlast is.

Kosten

De prijs is afhankelijk van de grootte van het oppervlak en de situatie. Bent u op zoek naar de exacte prijzen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.