Antislipprofiel

ANTI SLIP PROFIEL

Betonvloeren en tegelvloeren in fabrieken en distributiehallen, roosters en vloeren in stallen worden vaak veel te glad. Dit kan gebeuren omdat er vaak met pallets over de vloer wordt geschoven, door intensief transport denk hierbij aan heftruck, water, oude vloer, etc., er kunnen vele oorzaken zijn. Hierdoor kunnen door slipgevaar gevaarlijke situaties ontstaan of durven de koeien niet meer over de roosters of vloer te lopen.

Een nieuwe vloer aanbrengen is niet nodig! Smit en van Dronkelaar is specialist in het aanbrengen van antislip profiel op gladde vloeren. Hierdoor creëren we weer een ruwe vloer zonder slipgevaar en zonder grote investeringen! Wij slijpen met onze machine een streepjesprofiel in het beton. De machine slijpt d.m.v. een trommel die met diamantbladen is bezet sleufjes met een tussenruimte van ongeveer 5mm.

Na het aanbrengen van het antislip profiel is er weer voldoende grip en is de vloer weer uitstekend beloopbaar!

stroefheidsmetingen

Voor alle sectoren kan Smit & van Dronkelaar stroefheidsmetingen verzorgen.

Voor o.a. On the way to “PlanetProof!” worden de FSC-metingen uitgevoerd met een gekalibreerde Floor Slide Control 2000 meetunit, conform de NTA7909 werkwijze.

Er wordt een rapport opgemaakt en er zal een certificaat worden uitgegeven als de vloer aan de vereiste normen voldoet.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op bij eventuele vragen.

KOSTEN

De prijs is afhankelijk van de grootte van het oppervlak en de situatie. Bent u op zoek naar de exacte prijzen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Antislipprofiel_slide
Antislipprofiel_slide1
Tuincentrumgladdevloeropruwen_slide